O portalu

Dobrodošli na web portal Mojdoktor.hr!

Vjerojatno ste i sami primijetili da mi ljudi žurimo, da imamo sve manje vremena za sebe i svoje najmilije. Često sami sebi kažemo da ćemo sutra učiniti ovo ili ono, ali volimo to “sutra” odgoditi za neko “povoljnije” vrijeme. Poslovi opterećuju, savjest sve više peče, a vremena je sve manje. Barem naizgled, iako bi se većina mogla obaviti prvi dan. Ponekad više ne znamo gdje nam je glava, no samo je pitanje vremena kada će nas zadesiti stres. Vrijeme je da promijenimo svoje misaone obrasce i ponašanja i jednom stanemo tome na kraj.

Na web portalu Mojdoktor.hr objavljujemo zanimljive i nadasve korisne članke kojima želimo svima pomoći voditi ljepši, zdraviji i kvalitetniji život. Budući da se usredotočujemo na temu ljepote i zdravlja, sigurni smo da će svaki čitatelj doći na svoje i pronaći nešto s čime će se poistovjetiti i pronaći rješenja za svoje probleme.

Ako vam se sviđa naš web portal, bit ćemo vam zahvalni ako biste ga podijelili s prijateljima na društvenim mrežama. U tu svrhu možete koristiti gumbe za dijeljenje sadržaja na lijevoj strani web stranice. Radujemo se vašim preporukama i idejama za sadržaj i svim poboljšanjima. Također smo pripremili kontakt obrazac putem kojeg nam se možete slobodno obratiti.