Kako zavesti muškarca?

0

Žena koja može zavesti muškarca i iskoristiti svoje čari jedna je od najseksepilnijih žena. To je vruće i uzbudljivo. Ipak, nismo rekli kojim metodama žena zavodi muškarca. Definitivno zavođenje nije samo u krevetu prilikom seksa. Zavođenje počinje mnogo ranije. Morate postati poželjni. Ako te želi, brzo ćeš ga zavesti i obrnuto. Sve se odnosi na ponašanje.

1. Učinite da se muškarac osjeća sexy

Da biste zaveli muškarca, morate malo nahraniti njegov ego. Muškarci vole da im se žene dive i da se osjećaju važnima. Hvalite ga, hvalite njegovo tijelo. Ramena, leđa, seksi osmijeh i posljednje, ali ne najmanje bitno, njegovog…,mm prijatelja . Sviđa li ti se? Reci mu i pokaži mu to.

2. Razotkrijte svoju divlju stranu

Svaki muškarac voli lijepu i simpatičnu djevojku s kojom može provoditi vrijeme i upoznati je s majkom. Ali da biste postali poželjni, moškarcu morate otkriti svoju divlju stranu. Ništa ne uzbuđuje muškarca više od saznanja da je njegova žena pomalo nestašna i bezobrazna. Kako ćete to učiniti? Prvo s osmijehom koji bi trebao biti pomalo nestašan. Također mu možete poslati neku škakljivu fotografiju koja otkriva dovoljno, ali ne previše.

3. Flertajte s njim

Ako ste se tek upoznali ili ako ste zajedno već 10 godina, to ne bi trebao biti razlog da ga ne zavedete. Uzmite njegovu ruku i stavite je oko vašeg struka. Dok ste na njemu, stavite njegovu ruku na vaša bedra. Također možete šaputati prljave riječi na njegovo uho. Morate mu pokazati da ste još uvijek uzbuđeni, kao tinejdžerica, divlji i razigrani.

4. Flertajte s drugim muškarcima

Jeste li iznenađeni? Nemojte biti, ovo je totalni pobjednik među savjetima. Muškarci su vrlo konkurentni i bore se da privuku pažnju svoje žene. Čak i ako ste u ozbiljnoj vezi, koketiranje s drugim muškarcima nije ništa loše. To može održati vaš odnos živim. Međutim, budite oprezni da ne pređete tu nevidljivu granicu, gledajte i nasmijte se, ali ne dirajte. Na kraju, posvetite svu svoju pažnju svom muškarcu.

5. Pokažite malo kože

Svaki muškarac želi biti sa ženom koja se trudi izgledati dobro. Da, zvuči pomalo koketno, ali istina je. Muškarci vole žene koje izgledaju dobro i ulažu u svoj izgled. Naš savjet je da kada prvi put izađete s muškarcem, odaberite nešto što će malo otkriti vaše tijelo. Ne pretjerujte kako ne biste djelovali jeftino, kao što smo već spomenuli više puta. Muškarci vole zamišljati kako vaše tijelo izgleda u svojoj glavi. Malo gole kože sigurno će ga uzbuditi.

6. Govorite prljavo

Šapćite mu u uho prljave stvari i možemo vas uvjeriti da će mu um eksplodirati u zanosu. Počnite prljavo razgovarati u krevetu i šaputajte mu svoje najluđe misli. Oslovljavajte ga imenom i zamolite ga da učini stvari za vas, stvarno prljave stvari. Nema ništa uzbudljivije od prljavog razgovora prije i za vrijeme seksa.

7. Preuzmite kontrolu

Ako pokušavate uzbuditi muškarca, preuzmite kontrolu u krevetu i pogledajte kako to funkcionira. Držite ga za kosu i povucite je dolje, udarite ga i uputite ga da napravi što treba. Muškarac voli kontrolu, ali ponekad zaista voli i da žena preuzme inicijativu.

8. Igrajte na sramežljivost

Ako ponekad preuzmete kontrolu, morat ćete otići u drugu krajnost. Igrajte sramežljivo dok pokušavate uzbuditi muškarca. Udarite ga i odgurnite ga, ali ga povucite natrag. Vjerujte mi, svidjet će mu se.

Dijeli.

About Author

Doktor

Ponekad više ne znamo gdje nam je glava, no samo je pitanje vremena kada će nas zadesiti stres. Vrijeme je da promijenimo svoje misaone obrasce i ponašanja. Na portalu objavljujemo korisne članke kojima želimo svima pomoći voditi ljepši, zdraviji i kvalitetniji život.