10 provjerenih savjeta kako zavesti djevojku

0

Svijet izlazaka i upoznavanja partnera više nije kao prije. U potpunosti je izmijenjen. Digitalizacija je preuzela stvari, mnogobrojne aplikacije su preplavile tržište. Možda si probao neku od njih, ali nakon par razočaranja si odustao. Pogubio si se u moru noviteta, više ni ne znaš kako joj prići. Ipak, postoje neka pravila koja uvijek vrijede i možeš se osloniti na njih.

Ovih 10 savjeta će ti pomoći da promijeniš svoj ljubavni status (i usrećiš svoju majku):

1. Osobna higijena

Higijena nije samo pola zdravlja već je osnova kako da ne otjeraš djevojku od sebe. Brini o svom tijelu. Kozmetički preparati te neće učiniti manjim muškarcem, a i u teretani ima puno prilika za upoznati djevojke. Ne moraš imati najskuplju majicu, ali dobar omekšivač čuda čini. Isto vrijedi i za frizuru, ne trebaš biti kopija CR7, ali kosa mora biti čista. Tjedan dana nanošenja slojeva gela i voska nisu privlačni.

2. Humor je tvoj najbolji saveznik

Smij se – djevojke to obožavaju, dobra šala i pozitivno društvo su uvijek poželjni. Nasmij ju, jer žena koja se smije, najljepša je. Ujedno, humor najbolje eliminira one prve trenutke sramežljivosti i treme.

3. Osobni prostor

Drži distancu u razgovoru, neki ljudi ne vole kad im se previše ulazi u njihov osobni prostor. Usput poštuješ Covid 19 mjere pa će te smatrati odgovornom osobom. Ne brini, bliskost će doći s vremenom.

4. Otvoreni razgovor

Emocije nisu tabu, pričaj o uspomenama, mladosti, jednostavno otvori se. Svi smo prošli razne događaje u životu. Nosimo neke ožiljke. Oštećena smo roba. Ne moraš pričati sve detalje.

Otvoreni razgovor partnera

Samo pokaži da nisi hladni robot, nego netko tko je iskusio puno toga na svojoj koži. Probaj ju razumjeti na temelju njezine prošlosti.

5. Spontanost

Budi spontan, ako ste se dogovorili za sastanak u centru grada pitaj ju ako ima vremena da li bi željela otići na kavu u neki grad na obali, možete čak izabrati najbliži susjedni grad, ali definitivno to će biti avantura za pamćenje.

6. Budi kavalir

Dobra stara klasika! Još uvijek pali ‘stara škola’, otvori joj vrata od auta, restorana, preuzmi kontrolu neka se osjeća damski i zaštićeno. Koliko god današnje djevojke željele biti samostalne, ipak će takve sitnice znati cijeniti.

7. Stani na kočnicu

Ne žuri sa poklonima, za materijalno uvijek ima vremena, osvoji ju gestama. Daj joj do znanja da misliš na nju, da je posebna i za tebe savršena, baš takva kakva je.

8. Pokaži zainteresiranost

Slušaj ju, ali stvarno! Budi joj najbolji prijatelj i podrška. Traži ju savjet, djevojke vole pomagati. Nemoj ju htjeti promijeniti. Ne želiš kopiju sebe, nego nekoga tko će tvoj život obogatiti nečim novim.

9. Budi iskren

Ne laži o sebi, budi iskren, sve dođe na vidjelo, nema smisla da se pretvaraš da si netko drugi, ako ju ne zanimaš takav kakav jesi, onda ona nije za tebe.

10. Intriga kao začin

Neka uvijek u tebi bude mali Johnny Deep, onaj pogled, stav, niti jedna nije imuna na to. Samopouzdanom muškarcu se teško može odoljeti. Pogledom ju osvoji.

Prije svega upoznaj sebe i svoje želje. Nađi hobi, nešto u čemu uživaš. Jer sve je ljepše kad se dijeli u dvoje, a posebno ako imate jednake interese.

Dijeli.

About Author

Doktor

Ponekad više ne znamo gdje nam je glava, no samo je pitanje vremena kada će nas zadesiti stres. Vrijeme je da promijenimo svoje misaone obrasce i ponašanja. Na portalu objavljujemo korisne članke kojima želimo svima pomoći voditi ljepši, zdraviji i kvalitetniji život.